Fabeldyr

Fabeldyrene har jeg fremstillet som grafiske tryk, dobbeltkort med blanke sider 2 og 3 til egen tekst. Kontakt mig, hvis du skal bruge et unikt kort til at sende til venner, lægge ved gaver eller som dekoration. Brug fabeldyrets nummer i nederste venstre hjørne f.eks. 6041 – 5 stk., 6043 – 3 stk. osv.
Pris 20 kr./kort – 10 kort for 175 kr. og 20 kort for 300 kr . Du betaler portoen.

Du kan købe ‘en A4 plakat’ med alle fabeldyrene med numre, så du har dem samlet. Send 25 kr. på Mobilepay og send en mail til mig med din e-mail adresse, så får du en pdf-fil – og printer selv, så sparer vi portoen!

Vil du have et tryk, sender du bare 50 kr., så sender jeg en plakat til din adresse – den, som du husker at sende mig på mail.

Du kan købe plakater med alle fabeldyrene i A4, A3 … A1 og A0, spørg om priser hos mig. Jeg fremstiller også plakater af fabeldyr, som du vælger. Jeg samler dyrene og sætter dem pænt op på formatet og trykker. Du bestemmer formatet, betaler kun 150 kr. + plakatprisen og portoen.

Se flere fabeldyr på www.perrahbek.dk/fabeldyr/spranke


Her er endnu en serie med underlige dyr, fabeldyr serie 416.Her er en mindre, men ny serie … først seriens maskot, en vred Fnyslin